De abonnementsprijs bedraagt 99 EUR per jaar.  Tweewekelijks (ook tijdens de vakantiemaanden) ontvangt u als abonnee een cd met daarop een radioprogramma van ruim één uur. Jaarlijks maakt Seniorencafé één cd waarmee iedereen kan meezingen. 

De lage abonnementsprijs is enkel mogelijk door de inzet van de vrijwilligers bij Seniorencafé en door de erkenning van onze werking door het Vlaams ministerie van Welzijn en de steun van Stad Kortrijk.

Als abonnee bij Seniorencafé ontvangt u 26 cd's per jaar. Bovendien zijn er ook enkele extra's.

Zo is er de mogelijkheid om een Seniorencafé “Ten Huize Van” te organiseren binnen uw eigen werking. Seniorencafé live, speciaal aangepast aan en toegespitst op uw bewoners met hun liedjes en muziekjes, letterlijk “Ten Huize Van”. Er worden niet enkel plaatjes gedraaid, er kan ook gedanst en gezongen worden en er is een live optreden.

Kortom een hele interactieve namiddag Seniorencafé met uw bewoners op de eerste rij.

Daarnaast organiseren we voor al onze abonnees het tweejaarlijkse “Seniorencafé luisteraarsfeest”. Daarop kunt u, samen met uw bewoners, genieten van een speciaal voor u uitgekozen optreden. Meedeinen, neuriën, zachtjes of uit volle borst meezingen met de mooiste liedjes van weleer terwijl u verse koffie krijgt ingeschonken en kan genieten van heerlijke boterkoeken. Dit feest wordt georganiseerd in samenwerking met studentenparochie KULAK.

Seniorencafé evolueert mee met zijn luisteraars. Daarom krijgen wij graag feedback en is er tweejaarlijks een evaluatiebijeenkomst, waarbij u ervaringen kunt uitwisselen met uw collega animatoren.

Heeft u interesse om nieuwe abonnee van Seniorencafé te worden, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u en sturen u een proefprogramma.